Jeg har midlertidigt måttet lægge hæklenålen fra mig. Jeg er desværre rendt ind i problemer med mine hænder og arme. Tror ikke hæklingen er skyld i det – men snarere at det “bare” er et “angreb” jeg oplever pt.

I hver fald har de ret kolde nætter været hårde ved mine arme – det har givet urolig søvn samt smerter helt om i skulderne på mig. Nu har vi fået reguleret varmen i soveværelset – så sidste nat gik fint og jeg fik sovet. Mine hænder kræver dog enorm meget varme på – da det gør sindsygt ondt når de bliver kolde.

Jeg skåner mig selv lidt i disse dage – men går med mine hunde – samt bruger mine hænder i det omfang jeg kan – for det nytter jo ikke bare at trille tommeltotter – men de ensformige ting som hækling holder jeg pause med.

Ærgerligt er det for mangler kun 1 række i sjalet og så skal det hæftes – ved ikke endnu om jeg kommer kant på?

Men det render jo heldigvis ingensteder  :mrgreen:

et billede fra den spæde begyndelse

Loading