Årets anden måned er i gang. Men kors hvor er det dog et trist gråt vejr vi har – udover det så tåget at man bliver helt deprimeret af det. Og nu er der også sibirisk kulde på vej. Jeg er begyndt at væbne mig til de næste 14 dage hvor temperaturen vil gå i minus hele døgnet.

Som følger af det har jeg fundet beaglernes vinterfrakker frem – samt i dag bestilt nye trøjer til Oscar da han ikke er meget for at få dækken på – så håber han vil affinde sig med trøjen. Varmt tøj er et must have når ens hunde er ramt af gigt problemer og absolut ikke må blive kolde.

Mit ene sjal er nu færdigt og jeg er i gang med at hæfte ender – et arbejde jeg ikke rigtig gider – så derfor har jeg fundet det lette hækle arbejde frem fra gemmerne – nemlig et bomuldstæppe til sommerbrug og i en masse friske farver, hvilket passer mig fint med det grå vejr vi har pt.

Vores VVS arbejde er endelig færdigt og vandet løber igen frit i alle hanerne. Vi havde jo ikke rigtig varmt vand hele julen samt nytåret over og det har været en gåde hvorfor det ikke virkede fordi vi jo havde fået skiftet en masse rør ud i kælderen. Indtil en af VVS mændende foreslog at skylle rørene ud – og så kom vandet tilbage i hanerne  😀  😀  😀

Jeg har stadig ikke vænnet mig til alt det vand der nu kommer ud af den varme hane – hvilket mirakel  :mrgreen:

Samlet har det kostet os næsten 50.000 at få varmvandsbeholder samt rør skiftet ud  😯  Nuvel det er jo et af livets nødvendigheder og nu behøver vi ikke længere bekymre os om sådan noget sålænge vi bor her i huset.

Næste store udgift bliver Hr. Mands nye briller – han skal nemlig denne gang både have almindelige “bruge til hverdag” briller – skærmbriller i forbindelse med arbejdet som IT supporter – samt særlige cykel briller – hvilket vil koste omkring 16.000 – da han behøver særlige glas og IKKE kan se noget som helst uden briller på.

På mandag skal bilen på værksted – da en eller anden idiot bakkede op i den da han holdt for rødt i et befærdet kryds og desværre satte sin bil i bakgear – hvor dum er man lige  🙄

Bilen fik en bule som skal rettes ud samt at der skal en ny nr. plade på. De dage den er “væk” får Hr. Mand en låne bil for han skal jo på arbejde.

Nu tager vi hul på fasten – så i morgen vil jeg lave mine berømte fasteletter  😀 – Det vil jeg også gøre næste weekend hvor Simon nok er hjemme. Vi skal nemlig ud og kigge på vaskemaskine på næste lørdag – indtil nu har han fået vasket herhjemme, og det er lidt nemmere selv at kunne smide en maskinfuld over. Han havde VVS mand ude i fredag til at forberede installationen af vaskemaskinen.

Loading