Det halve februar er omtrent gået og nu mærker man at det lysner derude. Det er tydeligt at dagen er tiltaget med over 2 timer – så det går fremad 😀

Jeg får ikke så meget fra hånden pt. for ugen har igen været præget af en af mine beagler som har dårlig mave. Han lider af IBS – hvis nogen ikke ved hvad det er så er det kort fortalt irritabel tarm syndrom. Oscars tilfælde hedder IBS-M hvor man er forstoppet for så at ende ud med diare. Desværre kan man ikke helbrede det – kun lindre og det bruger jeg al min energi på hver gang han har et angreb – så det er hvad min uge er gået med.

Når Oscar har været i ro – har jeg sat mig med kaffekoppen og bare lavet ingenting – surfet på nettet og så bruger jeg jo en del tid på at læse op på det her han har så jeg kan blive bedre til at hjælpe ham. om natten har yngste sønnen stået mig bi med Oscar og det har så betydet at han (sønnen) så sover længere om dagen, men ellers kan det ikke hænge sammen for mig. For er jo også nød til at tage hensyn til mit eget ve og vel.

Simon er hjemme denne weekend og han bliver hjemme mandag med også – så han hjælper med at gå med beaglerne så jeg kan tage det lidt mere roligt – jeg har nemlig også rendt mig en forkølelse til, som dog nu er på retur, fordi jeg har holdt den gående på Pamol det meste af ugen – sådan må det nødvendigvis være sommetider. Om aftenen har jeg hygget mig med 5 sæson af Once upon a time og kan da med rette sige som Rumple/Mr Gold at “everything comes with a prize”  :mrgreen:

En slatten Oscar

 

Loading