Endelig nåede vi så langt at Hr. Mand nu kunne komme hjem – i hver fald på orlov – for han er IKKE udskrevet endnu.

I går kørte jeg derfor til Kolding lige omkring middags tid for at hente manden.

Da vi var på vej hjemad fik jeg en SMS fra Simon om at vores kælder var oversvømmet. Det toilet vi har i kælderen var løbet over.

Det der nu skulle havde været en glædelig hjemkomst endte i en mindre katastrofe.

Allerede på vej hjem fik Hr. mand fat i kloakmester – falck – slamsuger mv. Hjemme var drengene i gang med at redde ud der der kunne reddes fra kælderen – men da der stod 1-2 cm vand i det bagerste rum ja så tvivlede vi på de effekters tilstand – som vi havde stående der.

Hele eftermiddagen rendte vi frem og tilbage – manden sad mest i en stol – og ind i mellem kom den første hjemmesygeplejerske som skulle rense drænet – kaos – kaos og atter kaos.

Falck rensede og desinficerede  kælder gulvet – og vi har nu div. kasser mv. stående ude på græsplænen og terrassen som skal sorteres. Dette arbejde er startet op og der kasseres med hård hånd. Mange kasser er sølet ind i det der “lækre” vand fra gulvet i kælderen.

Kloakmesteren har fundet ud af at et kloak rør er klappet sammen – og det ligger – selvfølgelig – inde under trappen der fører ned til kælderen udenfor. Med andre ord skal trappen brækkes ned før det kan laves – jeg behøver vist ikke sige hvordan vores humør er vel?  😯

Jeg kører i pendul fart mellem hjemmet og genbrugs pladsen – har været afsted flere gange gange i skrivende stund. Jeg må derfor “overhøre” at mine arme brokker sig – dog må jeg sige til mine sønners ros at de godt kan reagere når lokummet brænder  😎

 

I dag har jeg også fået besked på min elskede Oscars blodprøver og den lille fyr har et ekstremt lavt stofskifte – som han nu skal i behandling for – jeg har fået svar på alle mine spørgsmål om hans adfærd og dårligheder – da han har alle symptomerne på lavt stofskifte. Samt ikke mindst en lettelse over at der kan gøres noget – læs videre på beaglepack.dk.

 

Hr. Mand har nu hjemmesygeplejerske 3 gange om dagen for at skylle drænet ud – udover det er han forsat på kraftig antibiotika behandling og smertestillende. Han har det fint nok men bliver lidt skidt tilpas af den der kraftige pille indtagelse. På onsdag skal han retur til Kolding og scannes også ser vi hvad det viser og om drænet snart kan fjernes. Operation undgår han nok ikke – da galdeblæren sikkert er svag nu – der har jo været over en 10 cm stor betændt byld derinde.

 

Weekenden skal nu bruges på sortering og køren væk af effekter – vi havde snakket om at der skulle ryddes op i kælderen og nu blev det så pludselig helt nødvendigt. Forhåbentlig går vi en stille og rolig Påske i møde.

Loading