Hr. Mand er endnu ikke kommet hjem. Planen var jo den at han senest i dag skulle hjem og så køres til Kolding når drænet skulle skylles igennem. Men han har desværre haft nogle tilfalde fald og det førte til en scanning i går hvor de fandt flere bylder i galdeblæren. De var jo stoppet med antibiotika og det var måske for tidligt?

I dag er han igen blevet scannet og her var bylderne blevet mindre – så alt i alt er det gode ting. Da drænet nu skal skylles igennem 3 x dg. er planen så at han bliver på sygehuset. Mandag morgen bliver galdeblæren scannet igen og så må vi se hvad der så sker. Under alle omstændigheder har lægerne anbefalet at, galdeblæren fjernes – men først skal der ro på det hele – da man ikke opererer når der er betændelse i kroppen. Det vil sige at der først skal være ro på et par måneder før en operation kan laves.

På søndag — om mit helbred vil – kører drengene og jeg til Kolding – for da har Hr. Mand fødselsdag. Lige nu kæmper jeg for at komme mig over det seneste angreb på mine hænder og arme.

Det har nemlig været nogle forfærdelige uger at komme igennem og jeg vidste at på et eller andet tidspunkt ville mine arme give op. Det er så sket nu og i nat har det været rigtig slemt. Det startede op med feber i går aftes over 38 og nogle hænder og arme jeg slet ikke kunne bruge. Det var en under at jeg fik mit tøj af, da jeg skulle i seng.

Jeg har på baggrund af det kontaktet min læge  så jeg nu kan blive undersøgt på Kolding sygehus – jeg har tid lige før påske ugen – og til den tid går det forhåbentlig bedre med Hr. Mand. Derefter går der jo lige lidt tid inden jeg kan komme til undersøgelse i Kolding.

Jeg sætter mig helst ikke bag rattet pt. –  kun lige for at handle – da jeg kæmper for at få min førlighed tilbage så jeg er i stand til at køre til Kolding på søndag. Jeg skal også i næste uge til dyrlæge med min ældste beagle – som også er ½ times kørsel væk.

Simon kommer hjem i morgen – da han gerne vil med ned og se sin far – så kan vi komme lidt tidligt afsted – så jeg kan komme hjem og hvile bagefter.

 

Loading