Når jeg skriver det – ja så er der igen sket nye udviklinger i min Hr.Mands tilstand. Lægerne på Koldig sygehus har siden mandag aften og frem til onsdag-torsdag troet de behandlede en lungebetændelse. Men.

Infektions tallet ville IKKE gå ned uanset hvad de gjorde. Onsdag aften lå infektions tallet på 250!!! Et normalt infektions tal er mellem 1-5 – så noget var helt galt!!

Torsdag (igår) blev min kære husbond scannet og her fandt man endelig forklaringen. Det var GALDEBLÆREN!! Der havde dannet sig en ualmindelig stor betændt byld i hans galdeblære.

Tidligt i formiddag (fredag) blev galdeblæren tømt ud for betændelse via en kikkert undersøgelse og Hr. Mand ligger nu med et dræn ud af siden. Samt at han er på andet antibiotika gennem drop. Jeg har været telefonisk i kontakt med ham hver dag og i dag var han naturligvis mærket af det hele og virkede ikke så godt tilpas. Vi håber dog nu at det denne gang er lykkens gang og han snart vil komme sig. Gerne i løbet af næste uge da han også snart har fødselsdag – i denne weekend er der nemlig kun 1 uge til det!!

Jeg har som følger af en lettere forkølelse ikke villet indfinde mig på sygehuset – men i morgen (lørdag) kører jeg derned. Dels er der nogle ting han gerne vil have og dels har jeg brug for at se ham!!

Dagene i denne uge har været rigtig trælse at komme igennem – dels pga. forkølesen – dels bekymringen over manden – dels bekymringen over Oscar og hans mave – og så er Simon jo også ramt af halsbetændelse. Han har fået det lidt bedre her under mors pleje og mad – samt at vi alle 3 kan støtte hinanden.

Hver dag har jeg opdateret med bulletiner på min facebook – også fordi Hr. Mands arbejdskollegaer og familie følger med den vej rundt – orker nemlig ikke også at ringe til alle.

 

 

Loading