For ca 3 dage siden fik jeg min nye mobil.

Jeg er som skrevet tidligere ikke så interesseret i al den tekniske kunnen sådan en kan nu om stunder. Jeg har egentlig bare brug for at kunne ringe og sende SMS – bruge lommeregneren og kalenderen og så selvfølgelig et sted at have mine kontakter lige ved hånden. At gå på nettet er noget jeg yderst sjældent gør via mobilen – dertil har jeg min stationære og min tablet – men det er sket et par enkle gange at jeg har gjort det.

Min nye mobil som er af mærket Huawei er en god stærk mobil og så har den en helt fantastisk højtaler som gør det noget nemmere for min hørenedsættelse, når jeg skal tale med andre jeg ikke kender (jeg er næsten døv på det venstre øre)  Udover det tager den nogle rigtige flotte billeder – det er jeg virkelig imponeret over  😀

Lige nu er jeg stadig i gang med at lære den at kende og ser frem til “samarbejdet” Efter opdagelsen af Huawei tror jeg ikke jeg får en Samsung igen på et senere tidspunkt.

Loading