Maden skulle være lidt nem i dag og samtidig i den lette ende.
Det er Hr. Mand som har fundet opskriften og sendt til Mathias for at lokke ham til at lave det.
Opskriften er fundet her: https://www.facebook.com/Madbibelen/
Jeg ved ikke hvad retten hedder på svensk – men jeg kalder den Indbagt blomkål.
Man skal bruge:
1 blomkål (mellem str. passede til os 3)
500 gram hakket oksekød
2 peberfrugt f.eks. rød og gul
1 løg
2 spsk. persille
2 fed hvidløg
salt og peber
1 spsk. sennep
2 æg
1-2 pakker bacon
Fremgangs måde:
Blomkålet renses og koges i letsaltet vand – så det stadig er fast
kødet røres med fint snittet peberfrugt – fint snittet løg og hvidløg – hakket persille – sennep – æg og salt og peber efter smag.
Det let afkølede blomkåls hoved dækkes nu af farsen — hele blomkålen skal være dækket af farsen – baconet kommes derefter på så det dækker farsen.
Blomkåls retten sættes i en 200 grader varm ovn i ca 30-35 min.
Man kan spise retten som den er – det gjorde vi – eller man kan servere kartofler til hvis dette ønskes.