Jeg har købt en Tefal opti grill XL

Den er købt for at jeg kan spare på armkræfterne under madlavning og som jeg kan bruge i det daglige. Jeg er så fri for at hive potter og pander frem, så meget for den her er jo universal og kan bruge til et hav af ting. Mest af alt glæder jeg mig til at afhjælpe mine dårlige arme og spare på opvasken.

Hr. Mand spiser jo for det meste varm mad på hans arbejde og selv har jeg ikke det store behov om aftenen – desuden er den super til at Mathias også kan lave mad på en nem måde. Simon har også en – hans er bare nummeret mindre – da han jo kun er sig selv. Vi har købt den store så vi kan lave både til 3 – som til 4 når Simon er hjemme ind i mellem.

Den blev taget i brug i dag – med resterne af flæskestegen fra i går – og jeg kan allerede nu sige – at den vil jeg blive MEGET glad for  😀  😀

 

 

 

Loading