Påsken i år må i sandhed blive husket for det flotte vejr vi har pt. i Danmark. Det er næsten mere end vi er vant til og havens træer og buske springer mere og mere ud.

I går indviede vi de nye havemøbler, da vi alle samledes om bordet til eftermiddags kaffen. Det er endnu for tidligt at spise aftensmad udenfor, da køligheden sænker sig hen under aften.

Det var en sand fest for beaglerne at vi sad derude – det er de ikke sådan vant til – så der blev fulgt godt med i hvad vi foretog os.

 

Simon er hjemme – han kom hjem allerede onsdag – men vil hjem til sig selv i dag. Det betyder at vi lige skal have handlet lidt ind, så han kan klare sig et par dage.

Skærtorsdag lagde vi ud med at spise lammekølle – det har vi ikke fået i mands minde – jeg lavede selv Tzatziki  rørt med tyrkisk yoghurt og så fik vi en bønnesalat med grønne sojabønner, ærter, grønne asparges, rødløg og fetaost – dressingen bestod af citronolie (færdigkøbt) – Udover det fik vi kartofler til.

 

Påskedagene er blevet brugt i det dejlige vejr – gå ture med beaglerne og gode film om aftenen – altså ren afslapning.

Det er kun vores lokale Aldi der har åbnet og det har betydet at det har været svært at få fat i brød da de ofte havde udsolgt. Så i dag har jeg bagt boller til eftermiddags kaffen – lavet med Arlas laktose fri havre/mælk drik (som jeg er begyndt at drikke) – lidt rester af majs/boghvede mel samt almindelig hvedemel.

Jeg fik også lavet Påske træstammen med marcipan/nougat/pistacie. Eneste problem var at chokoladen drillede – så den måtte “omlakeres”   – udover det glemte jeg at tage billede af den – så vi har jo spist af den – der er ca. det halve tilbage.

 

I morgen er hverdagen tilbage igen, men der venter stadig nogle halve helligdage derude.

 

 

Loading