Sådan stod der på det kort jeg fik af min familie til formiddag 😀

“It’s birthday time” – og ja det er sandelig blevet min fødselsdag igen – som altid på den her dato 31. maj.

Endnu mere spændende var det jo hvad der lå inde i kortet!!

Vi havde spist en sen brunch – men lækkerier fra bageren og blødkogte æg – så tiden var inde til at se hvad kortet indeholdt.

 

Og HOLD NU HELT FAST – en overraskelse – og noget jeg ALDRIG havde troet skulle overgå mig – men min Hr. Mand og mine to sønner har foræret mig en NY COMPUTER!!!

 

EN NY COMPUTER

 

Weeeee – jeg er så lykkelig, for den gamle er begyndt at drille lidt her på det seneste – selvom den kun er 4 år gammel – så er den ikke længere helt optimalt spilmæssigt – med de spil jeg spiller og havde det ind i mellem med at lukke ned.

Den nye computer er købt færdigbygget – men med elementer – herunder bundkort, strømforsyning, grafik kort mv. som de har udvalgt. Jeg har fået et grafik kort der kommer til at sparke røv som min ene søn sagde – jeg glæder mig vildt meget til at se hvordan den virker. Jeg skal også have flyttet mine diske over i den nye – for jeg har jo en masse “skrammel” liggende – herunder alle mine billeder – af mine beagler gennem tidens løb og som IKKE må gå tabt.

Det vil vi arbejde videre med i løbet af weekenden.

 

I aften står den på kalve culotte med kartofler. Franske kartofler og gulerødder – samt championsovs. Desserten bliver min berømte mandel tærte med syrnet fløde til.

I dagens anledning vil jeg drikke rose vin og få mig en royal shandy senere. Hr. Mand holder en ferie dag i dag og vil lave aftensmaden.

Jeg har også bagt mine berømte hindbærsnitter – dem har vi desværre ikke nået at få i dag – men de kan sagtens stå til i morgen.

 

birthday time
en ny computer

 

Senere vil jeg ligge billeder ind af min nye computer – 😀

Loading