I april måned bestilte jeg nogle varer på sayve.dk – som jeg fik ret hurtigt uden problemer.

Nogle dage efter leveringen blev betalingen trukket på min konto – så alt normal og så spekulerede jeg ikke videre over det.

Ved en tilfældig gennemgang af min konto – kunne jeg se at der den 22/7 var trukket nogle penge fra sayve – som jeg ikke anede hvad var, da jeg intet havde haft med siden at gøre siden april måned.

Det fik mig til at gennemgå mine betalinger og jeg kunne se tilbage at beløbet var blevet trukket siden april – altså i alt 4 gange.

Jeg blev både vred og uforstående over det – selvom det handler om små beløb så bliver det jo til penge med tiden.

Jeg skrev derfor til kundeinfo hos sayve og fik et ret arrogant svar tilbage – om at når man køber noget på deres side, så opretter man et medlemsskab samtidig!! Se det fremgår ingen steder på siden.

Jeg fik mig dog med møje og besvær logget på siden og kunne se at mine personlige oplysninger, inklusiv bank kort oplysninger stod derinde {01}  uden jeg havde givet nogen tilladelser til det. Det er jo hvad jeg kalder bondefangeri.

Hr. Mand og jeg rodede en del rundt derinde og fandt endelig en “knap” med afbryd medlemsskab. Den klikkede jeg på – men modtog ingen mail tilbage om at det var afbrudt – hvilket jo skulle være en normal procedure – intet kom.

Jeg har derfor igen skrevet til kundeinfo og gjort opmærksom på at i følge GDPR reglerne så skal de slette mine oplysninger – dette håber jeg at høre om i næste uge.

Jeg stoler på ingen måde på “dem derinde” – så derfor tager jeg skridtet til at spærre mit bank kort – så giver det jo ligesom sig selv at de ikke kan trække noget mere.

 

På Trust pilot – kan man også læse at jeg er langt fra den eneste der er havnet i den her klemme – for det står tydeligt at mange har/er udsat for det samme.

 

Pas derfor på den type online side hvor der sælges flere ting samlet – som elektronik, parfume, husholdnings ting, hus og hjem mv – da mange ofte “optager” dig som medlem og er man ikke opmærksom, som jeg jo ikke lige var, så kan det koste dyre spildte penge.

Loading