til at sommeren går på hæld. Varmen har pludselig indfundet sig igen og som tidligere skrevet hader jeg temp. over 22 grader – i sær når det så også er fugtig/klamt – føj

Med det fugtig/klamme vejr kommer jo også de stikkende flyvende objekter frem fra deres skjul og det har været en hård sommer hvad det angår for mig. Jeg er nærmest blevet ædt og har måttet have antihistaminer af flere omgange – for ikke at tale om al det kølene creme/gel og hvad har vi til at tage det værste med. Udover det også klorhexidin creme fordi der også går betændelse i stikkene – VIRKELIG ubehageligt.

Nu skete det igen i går morges da jeg var i haven med mine beagler og af gode grunde var jeg jo let påklædt grundet temperaturen og at jeg skulle på gå tur med beaglerne – fandeme om jeg ikke blev stukket af et eller andet flyvende objekt – for da vi kom ind igen – så kriblede det allerede – arghh

I nat har jeg måttet ligge med et håndklæde mellem benene – da stikket sidder ved venstre knæ – og jeg måtte tage benadryl for i det hele taget at kunne sove. Det hæver op og skaber en større bule og det er ubehageligt når det sker da det stammer sådan til.

 

Denne her kombination med varme og fugt er betydelig værre end når det blæser en kølig brise og er højt klart vejr – så betyder 23-24 graders varme ikke alverden. Heldigvis er vinden nu slået om i øst – så køligere vinde er forhåbentlig på vej. Og det gør heller ikke noget med et ordentligt tordenvejr så luften kan blive renset som man siger.

September er lige om hjørnet så håber på køligere vinde og knap så varmt vejr.

 

så meget skade
kæmpe bule

 

 

Loading