supermarkederne ikke tage de nødvendige skridt til at beskytte folk mere i kasseområdet??

Jeg spørger bare – fordi det er SLET IKKE godt nok. Vi har fået at vide der skal holdes afstand – fint nok – der holdes også fint afstand i køen op til kassen med markeringer i gulvet – “Her må du stå”

Så kommer man op til kassen – og så kommer problemet – for når dine varer er kørt ned af båndet og du skal til at pakke disse sammen – så er der allerede drøn på med nye varer fra kunden bagved igen – vupti køres de ned af båndet – dog til den anden siden pga. “svingarmen” i midten – og så er scenen jo den at kunden bagefter drøner ned forbi en – for at komme til den anden side af båndet og tage sine varer – og her er det at HOLD AFSTAND glider ud i sandet – for nu står man jo der og kan nærmest gnide skuldre – det er vildt FRUSTRERENDE  – sådan som situationen er i øjeblikket og bestemt noget dagligvare butikkerne ikke kan levere en forbedring af.

Jeg har godt nok håndsprit med mig i bilen og her bliver sprittet af efter alle kunstens regler efter indkøb – men hvis vi skal holde afstand i køen op til kassen – skal den enkle kunde dæleme også have lov at stå alene og samle sine varer sammen !!!

 

 

Det betyder nu at stor indkøb er udelukket for mit vedkommende – og bliver begrænset endnu mere til kun at omfatte de allermest nødvendige ting.

Allerede nu planlægger jeg mine indkøb op mod Påske på forhånd. Der er lavet madplaner for alle Påskedagene og alle de ting der kan holde sig længst tid er begyndt at blive købt ind – for jeg bliver IKKE at finde i en butik i påskedagene – det har jeg allerede besluttet.

Hvis regeringen ikke suspenderer åbningstiderne – så alle butikker kan holde åbent – så ser scenen sådan ud at folk vil stå som sild i en tønde i den lokale Aldi eller Fakta i løbet af Påsken fordi presset på indkøb så bliver større – og der bliver jeg IKKE at finde.

Fra torsdag eftermiddag i denne uge er HR. Mand på ferie – så kan vi skiftes til at handle de sidste dage op under Påske.

Jeg har allerede sikret mig større mængder af tørgær – så brødbagning kan finde sted. Udover det skal der sikres kød til beaglerne – så vi ikke løber tør for det – det vil jeg bare fryse ned til jeg skal gøre brug af det.

 

Loading