I disse varme tider gider jeg bare ikke svede over komfuret – og så er crockpotten uundværlig. I det hele taget er jeg ret glad for min “Fru potte” – for intet er nemmere end at lade “hende” lave maden. Min crockpot er ikke kun en slowcooker – den kan brune (ret effektiv) – den har ovn – og selvfølgelig langtids stegning High/low
4 løg og 4 fed hvidløg snittes og brunes i “Fru potte”
tilsæt 750 g. god oksekød (kødet fra gris og ko kan anbefales)
Kødet brunes sammen med løg/hvidløg.
Derefter tilsætter jeg oregano, basilikum, salt, peber og boulion pulver – samt en god klat konc. tomat
Tilsæt revet gulerod efter smag – jeg brugte 350 g færdig købt revet gulerod.
Til sidst kom jeg et glas barilla tomat m/basilikum ved.
Låg på og på HIGH ca 3 timer.
Smagen er meget bedre på denne måde – det blev virkelig en lækker blød og cremet kødsovs som vi spiste med ny kogt spagetti og revet mozzarella ost