I dag har jeg lavet den dessert vi skal spise Juleaften 2020
Det er en pistacie is
6 past. æggeblommer
3 spsk. flormelis
2 tsk. vanilje
1 pakke Odense dessert pistacie masse
80 g. hakkede usaltede pistacie nødder.
Pisk æggeblommer med flormelis og vanilje til en lys og luftig æggesnaps. Tilsæt derefter pistacie massen og pisk det sammen med æggemassen.
I en anden skål piskes ½ l. laktosefri fløde (man kan bruge almindelig fløde) til skum – gerne lidt fast i det.
Bland pistacie æggemassen i med en dejskraber – så det er forenet med den piskede fløde.
Derefter “kører” man ismassen i en ismaskine – ca 30-40 min. Har man ikke en ismaskine kan massen kommes i en form – men der skal vendes rundt i isen nogle gange mens den indfryser så der ikke dannes krystaller.
Når isen er klar kommes den i fryseren.