Nu kan jeg endelig begynde at koncentrere mig om selve Julen. I går fik jeg fjernet en visdoms tand og de kommende dage skal jeg lige passe lidt på – men allerede fra i dag kan jeg igen spise blød mad. Jeg håber virkelig jeg er klar til juleaftens måltid – som i år vil bestå af flæskesteg og desserten vil være en appelsin fromage.

Fra i næste uge er Hr. Mand på ferie – så kan vi få pakket de sidste julegaver ind og få handlet de sidste ting – som mest vil blive online handel pga. af den opblussende pandemi. Ang. pandemi så har jeg nu modtaget indkaldelse fra SSI ang. den 3. vaccination – som jeg vil få foretaget først i det nye år. Jeg orker ikke at få min Jul ødelagt med en halvdød arm og influenza symptomer – så derfor må den vente.

Jeg skal have lavet havregryns kugler og appelsin ditto – for det bliver nok nær det vi vil slæbe os frem med denne Jul – jeg overvejer at bage cookies – men vi får se hvad det bliver til. Udover det vil jeg løbene bage kager og eller brød i juledagene.

Ang. Julekalender puslespillene – så får jeg ikke lavet flere i denne omgang. Jeg har fundet alt for mange fejl i de senere puslespil. Brikker der ikke passer ordentlig sammen og i 2 tilfælde er der fundet manglende brikker. Det er simpel hen for dårlig og en ommer Gibsons – puslespils kalenderen kommer herfra:  https://gibsonsgames.co.uk/

 

Jeg forsætter nu med at få lavet et jule puskelspil færdig – det er er stort format på 550 brikker og kommer fra Marster pieces som er en amerikansk puslespils fabrikant. Mere om det senere.

 

jul
jul

Loading