I dag er jeg testet positiv for covid BLAHHH

Hr. Mand testede positiv d. 27. marts og han er nu tilbage på arbejde igen. Han havde noget frem og tilbage og et par dage med feber. Han er dog ramt af træthed som også er en følgevirkning af covid.

Nu er det så min tur – jeg har haft en anelse nogle dage – men først i dag tog jeg testen. Det er jo ingen overraskelse efter at manden jo også havde det. Det var kun et spørgsmål om tid.

Det værste symptomer jeg har er : Lysfølsomhed(ondt i øjnene) – løbenæse – ondt i halsen – hoste – hovedpine (som kan ligne migræne)  træthed – jag i brystkassen – svimmelhed – kuldegysninger – ømme muskler – bare for lige at nævne de værste. Kuldegysningerne er taget af og jeg har til nu ikke haft feber.

Jeg holder mig hjemme – men er nødsaget til at lufte mine hunde om formiddagen. I dag fik jeg bagt brød i ført gummihandsker og mundbind😂 og det glæder jeg mig til at smage i aften.

De seneste nætter har jeg haft vejrtræknings problemer om natten hvor jeg måtte op og sidde på sengekanten.

Alt i alt går det fornuftig til nu og jeg var meget mere syg af den originale corona i starten af pandemien ca. marts/april 2020.

Jeg priser mig mere end lykkelig over at jeg har fået alle vaccinerne – der er slet ikke tvivl om at de gør en stor forskel så jeg ikke er så hårdt ramt.

Vi må jo nok indse at corona er kommet for at blive i samfundet og vil blusse op med mellemrum og skulle det blive nødvendig med et ekstra stik til efteråret så lægger jeg gerne arm til igen.

positiv

 

 

 

Loading