Vi havde en halv pakke frossen tomat suppe med nudler fra Mou liggende i fryseren. Det er jo ikke suppe vejr og der var heller ikke suppe nok til 3 personer – så jeg skabte en ny ret.

Fra fryseren hentede jeg foruden suppen også ca 450 g kylling inder filet som blev tøet op.

Udover det brugte jeg hakkede frosne løg og hvidløg fra fryseren – som jeg stegte på panden til de havde fået lidt farve. Derefter kom kylling kødet med i mundrette bidder og stegte med til de var gennemstegt.

2 røde peberfrugter blev skåret i tern og kom op til kyllingen og simrede med i ca 10 min. tid.

I mens stod suppen og blev lunet igennem i wok gryden. På pladen ved siden af kogte jeg 100 g tørvejet suppehorn – som kom op i suppen og til sidst vendte jeg kylling/peberfrugt blandingen i. Retten blev varmet igennem og suppen blev rigtig vendt sammen med det hele – så der stort set ingen sovs var.

Nøjj det smagte bare godt – og vi 3 i husstanden fik spist det hele op.

Man kan tilsætte hakket spinat og eller champions i stedet for peberfrugt – det er kun fantasien der sætter grænser.

pastaret m/mou tomatsuppe
det hele lidt tættere på

 

Loading