Efter en grim gang influenza har jeg nu “fået” mit hoved tilbage – så den seneste uges tid har jeg arbejdet på et nyt puslespil. Brikkerne sorterede jeg lige før jeg blev syg – så de måtte vente en 14 dages tid før jeg kom i gang.

Dette puslespil er fra Gibsons (bookclub) og handler om Jane Austens verden. Der er 1000 brikker i almindelig 3×3 str. – Det har revet tænder ud da mange af farverne er ens – men den udfordring vidste jeg godt jeg blev udsat for 😀

Udover at dette er en historisk forfatter som dette puslespil handler om – så er det desværre også en rodet affærre som Gibson har sammensat. Hele puslespillet giver et rodet billede når det er lagt. Der findes flere i samme stil – blandt andet om Charles Dickens og Conan Doyle – men dem tror jeg, at jeg springer over.

 

 

 

 

 

 

 

Loading