Nyt puslespil fra ravensburger 1000 brikker – tegnet af Hanna Karlzon.
Dette puslespil var jeg meget tæt på at opgive – det var bare brikker på brikker, som man intet kunne se sig ud af. Men alligevel et dejligt farvestrålene billede. Jeg var dog så engageret, at jeg fik det lavet – men det tog mig 9 dage denne gang, hvor jeg er gået til og fra i disse dage. Jeg er også sådan anlagt at det er godt lige at træde tilbage og lade det ligge. Der var en weekend i mellem hvor jeg ikke rørte det.
Nu er det endelig færdigt og jeg kan godt afsløre at jeg ikke vil lave det igen.
Puslespillet hedder Nocturnal forest magic

Der kan ses flere billeder under Adventure siden i menuen.

New puzzle from ravensburger 1000 pieces – designed by Hanna Karlzon.
I was very close to giving up on this puzzle – it was just pieces on top of pieces that you couldn’t figure out. But still a nice colorful picture. However, I was so committed that I got it done – but it took me 9 days this time, where I have been on and off these days. I am also of such a nature that it is good to just step back and leave it at that. There was a weekend in between where I didn’t touch it.
Now it’s finally finished and I can reveal that I don’t want to do it again.
The puzzle is called Nocturnal forest magic

You can see more pictures under the Adventure page in the menu

 

Loading