Der er nu gået lidt over 14 dage siden jeg fik vaccine nr. 2.

Her vil jeg nu fortælle lidt om hvordan jeg har oplevet begge vaccinerne.

Som skrevet andre steder valgte jeg vaccinen til for at beskytte mig selv og selvfølgelig min familie. Jeg er i risiko zonen grundet min diabetes og andre “dejlige” ting som min krop er belastet af – værst den gigt jeg har i mine arme, hænder og fingre og som nogle gange gør min hverdag alt andet end god.

Første gang jeg skulle have vaccinen var d. 16. juni. Jeg var noget nervøs forud for det (har nåle fobi) men som men alt andet forsøgte jeg at fokusere på andre ting og da jeg kom til stedet – ja så måtte det bare gå som det nu kunne.

Selve vaccinationen var en positiv oplevelse – det var en meget sød dame som havde meget overskud og det hele gik så fint og jeg mærkede ingenting.

Om aftenen begyndte jeg at få ondt i armen hvor jeg var stukket – hvilket er en normal ting. Armen blev stiv og gjorde ondt – samt af jeg havde nogle jag og stik op i halsen og hen over brystkassen. Jeg kunne heller ikke ligge på armen og sove.

Dette stod på ca 3 dage – så tog det af igen.

Dagen efter stikket blev jeg lidt utilpas – sådan lige som om man skal have en større omgang influenza – men det var væk igen dagen efter.

Så ramte trætheden mig. Det lå som en slags tåge over hovedet på mig – jeg var bare træt med træt på og måtte ind i mellem sove ½ times tid. Udover det sov jeg rigtig godt om natten 😆

Efter en lille uges tid – fik jeg mere energi igen – kort sagt vågnede jeg op og kunne igen fokusere på normale ting.

35 dage senere – d. 21. juli skulle jeg så have vaccine nr. 2.

Her var der speedet op på vaccinerne – da sundhedsmyndighederne jo havde fået købt et større parti vacciner i Rumænien og det kunne tydeligt mærkes på vaccinations stedet.

Her oplevede jeg et personale der havde travlt og virkede forjagede. 2. vaccine var ikke en positiv oplevelse – det var sådan noget hurtigt ind og ud igen stemning.

Denne gang vidste jeg hvad der skulle ske – så det skulle bare overstås.

Desværre stak damen med nålen hul på en blodåre da hun stak mig så blodet løb ned af armen på mig. Dette fik hun dog hurtigt fikset og sat plaster på mig og så måtte jeg ud og vente de 15 minutter som man skal sidde efterfølgende.

Det var lige før middag jeg fik nr. 2 og allerede et par timer senere – da jeg skulle køre yngste sønnen ud til vaccine – meldte smerterne sig i den vaccinerede arm.

Om aftenen kunne jeg ikke bruge armen – den hang bare der og hang – men jeg kunne ligge på armen og sove denne gang.

Dagen efter var armen stadig “død” – jeg kunne ikke løfte den op og det gjorde ret ondt i den øvre del af armen. Samtidig med det havde jeg den der “influenza” følelse igen.

Dag 2 – da kunne jeg igen bruge armen selvom den var øm – der havde bredt sig et blåt underløbet mærke der hvor jeg var blevet stukket. Jeg havde lidt små jag ligesom den første gang.

Så ramte trætheden mig igen – jeg kunne ikke fokusere på ret mange ting – men ville bare sidde der og sidde – jeg sov fortrinligt om natten og måtte også tage en lur ind i mellem om dagen.

Denne træthed holdt sig stort set de første 14 dage – og først nu her på 16. dagen er det hele mere normalt igen og energien er ved at vende tilbage.

Alt i alt er trætheden det der klart har været værst at komme igennem for mig. Vaccinerne har virkelig været noget af en “sovepille” for mit vedkommende 😆

14 dage efter 2. vaccine

 

Jeg vil gerne understrege AT det her er mine oplevelser i forbindelse med vaccine mod covid-19. Alt det jeg har oplevet i denne periode er helt NORMALE tilstande. Man bliver ikke syg af vaccinen.

Til sidst vil jeg sige – at jeg på intet tidspunkt har fortrudt at jeg fik vaccinen – og at jeg ville gøre det igen.

 

Loading