Ja – jeg er vendt tilbage på gluccosamin. Denne gang et andet produkt – men stadig købt i England – for det er MEGET billigere derovre.

Jeg har nu taget pillerne 1 måneds tid og må konstatere at det ikke er uden effekt for min gigt plagede krop. Jeg kommer meget hurtigere i gang om morgenen og er ikke så stiv mere når jeg vågner. Min mave klarer de her piller bedre – så det forsætter jeg på.

Ved siden af det tager jeg også urte pensil kapsler – fast 2-3 stykker hver dag – da det har en betændelses hæmmende effekt. Mine beagler får dem også – det er ren helse for dem.

Faktisk tager jeg en del tilskud efterhånden – både gluccosamin (som nævnt) Chrom – magnesium (som er et must – da det hindrer natlige kramper i fødder og lægge) – Omnimin vitamin/mineral – samt urte pensilet.

Jeg tager tilskuddene løbene over dagen så man ikke skal sluge så mange piller på en gang.

 

Loading