Tingene har ikke helt flasket sig som vi ville. Simons møbler fra Ikea kan først komme den 15. december og det er hans nøje udvalgte sofa – et TV møbel og et sofa bord. Det er en stor streg i regningen – for det skal jo også samles og så er vi henne under Jul  😯

I dag lykkedes det at få samlet den gamle sofa fra den tidligere lejlighed – og computerbordet. Der kom også en lampe op i gangen – så nu er det bare småtterier med at få tingene ud af flyttekasserne.

Hr. mand kom desværre til skade med en finger som blødte og blødte – men han fik den lige fikset med køkkenrulle og en strips rundt om. Derefter kørte han og Simon herhjem igen.

Simon er desværre ramt af stress – og med ramt mener jeg RAMT. Han har fået problemer med maven og kvalme og har det i det hele taget ret skidt. Han er slet ikke skruet sammen til sådanne forandringer og selvom han glæder sig – så der det hårdt at forlade det hjemlige kendte for ham. Vi støtter og hjælper så meget som muligt – men det er kroppen som må igennem en fase. I morgen er der derfor dømt slappe af dag – og så må vi se i øjnene at Simons flytning til lejligheden trækker ud endnu 1 uges tid – for Hr. mand skal tilbage på arbejde på mandag Udover det skal der tilsluttes TV og bredbånd og før det er oppe at køre må han være her hos os.

Ærgerligt er det – men med Julen lige om hjørnet kan det ikke være anderledes – vi håber TV og bredbånd bliver sluttet til hurtigst muligt.

 

Det har været nogle stressede dage –  for os alle. I går aftes blev jeg pludselig syg – sådan uden varsel. Jeg fik det kanon dårligt fra det ene øjeblik til det andet og det kostede en masse opkast – hvor jeg var af sted 3 gange med ½ times mellemrum. Jeg fatter ikke hvorfor – for der var intet forud for det – men noget ville min mave bare ikke have. Utilpas kravlede jeg i seng ved 22:15 tiden. Min krop skreg på hvile – men hvad der var årsagen til opkastet aner jeg ikke.

I dag har jeg det fint nok bortset fra at mine mavemuskler har været på overarbejde. Jeg er træt – men ellers er alt igen normalt.

Med andre ord må Julen vente lidt endnu – men mon ikke vi når det hele alligevel – selvom det hele er mere omvendt denne december – der kommer jo andre jule tider endnu.

cropped-julesne.gif

Loading