Vi har haft sådan en rigtig dejlig juleaften. Det var så hyggeligt og maden var vellykket og smagte bare så godt – så det er bestemt ikke sidste gang jeg spiser kylling juleaften  :>

Og set i bakspejlet med alle de genvordigheder der har været med stinkende ænder så er jeg da mere end glad for vores valg af julemiddag.

I tilgift fulgte mit blodsukker med og var faktisk ret pænt også selvom jeg fik dessert – Jeg undlod dog at drikke så meget øl – et enkelt glas og så drak jeg dansk vand for resten af pengene. Udover det må jeg sige at maden slet ikke lå så tungt i maverne som den tunge julemad ellers normalt gør – så mon ikke tendensen er kommet for at blive, med lettere julemad – det tror jeg  :;

Da vi havde spist fik drengene og jeg ryddet væk og så kom julegaverne på bordet. Mens vi kiggede på dem – sang vi julesange – et par stykker blev det til og så blev gaverne delt rundt.

Jamen altså – jeg ved snart ikke hvordan jeg skal sige det her – for jeg har fået sådan nogle flotte gaver.

Overraskelsen stod klart min ældste søn for – for han ved jo hvor meget Walt Disney og hans vidunderlige verden betyder for mig – så knægten havde da bare købt en meget flot box med alle Disneys klassiske film lige fra 1937 og op til 2015 – 53 film – startende med Snehvide og frem til Big Hero.

Indrømmer gerne at jeg tudbrølede da jeg pakkede den op og så indholdet. Nøjj hvor vil jeg glæde mig til at gense alle mine elskede Disney film  😀 😀 😀 😀 😀

disneyboxenboxenboxenBillederne er bare et lille udpluk – men jeg har film til enhver given lejlighed og kan gense dem når jeg har lysten til det.

Af Mathias fik jeg 2 nye malebøger denne gang af Millie Marotta “Dyreriget” og “Tropisk paradis” – og så gav han mig 4. sæson af Grimm – som Netflix jo ikke vil vise 🙁

Af Hr. Mand fik jeg “En verden i flammer” som er forsættelsen af Europa i Flammer hvor Robert Mitchum spiller hovedrollen. Hele serien handler om begivenheder under 2. verdenskrig og er en meget spændende fortælling baseret på Herman Wouks bøger.

Juledagene er brugt til at slappe af. Dog har Simon og hans far været i lejligheden for vi skal have det færdigt nu – så knægten kan få sin base derude.

Og beaglerne – tog det hele i stiv arm – ikke et eneste tidspunkt har de brugt på at “studere” juletræet nærmere – det har været som om det altid står der 😆  Oscar har i sær nydt at hans kurv har stået tæt på træet så han nærmest har været i “skoven”

Jeg fik også lidt af mit hjemmelavede hæklede julepynt på træet og næste år går jeg i gang med at fabrikere tidligt så jeg kan lave noget mere i løbet af året. Planen er at have mere hjemmelavet til juletræet næste gang Julen kommer.

hælket pynthæklet pynt

Oscar i "skoven"
Oscar i “skoven”

 

Loading