Så kom Julen og som sædvanlig har vi da nået det vi skulle. December i år har ikke være særlig juleagtig på grund af Simons flytning – derudover syntes jeg bare vejret har været så trist at det ikke har kaldt på noget med Jul i mig. Det burde være mudder jul – for beaglerne og vi andre slæber godt nok ind af sådan noget i øjeblikket. Haven er omdannet til en gang “brun sæbe” og man svupper simpel hen rundt derude.

I går var Simon i sin lejlighed da de sidste møbler fra Ikea skulle komme. Da jeg skulle hente ham igen – var Mathias på vej ud med Oscar – og Oscar kunne ikke tåle at se at hans “mor” kørte afsted – så han og Mathias kom da lige med og så gik turen ud til Simon. Her tog Mathias ham ud af bilen så han lige kunne snuse lidt rundt – så en noget anderledes “gåtur” for Oscar – for han fik lige lidt andet på opleveren.

Simon og jeg storhandlede over middag og det løb alligevel op hvad kroner og ører angår – men sådan er det jo ofte.

Hjemme igen kunne jeg godt mærke mine hænder begyndte at drille mig – men det måtte jeg bare overhøre for der var altså ting der skulle laves. Jeg fik også hæklet lidt og spillet Sims. Efter det kastede vi os foran fjernsynet og så film.

Klokken var omkring midnat da jeg gik til ro og jeg har faktisk ikke fået sovet så meget på grund af sovende arme, hænder og fingre – ind i mellem stak smerterne ud i fingerne på mig – så det var ud på de små timer før jeg faldt til ro.

Op til Juleaftensdag og til en beagle med dårlig mave – ak ja. Han var i haven ved 6 tiden og da jeg kom op ved 9 tiden – måtte jeg straks gå med ham for han skulle tydeligt på “wc”

Mine hænder og fingre sov til morgen og det var temmelig ubehageligt – men gåturen med Darwin løsnede lidt op for det.

Jeg fik lavet desserten selvom det kneb mig at holde elpiskeren – men fik det lavet. Resten må manden stå for med drengene som hjælp – for jeg er nød til at holde mine hænder lidt i ro resten af dagen.

Nu glæder jeg mig – som altid til Disneys Juleshow som jeg vil nyde en god kop kaffe til – før det går løs med madlavning – spisning – juletræ og gaver  😀

 

Glædelig Jul til alle der læser med her på siderne

julesne

Loading