Katastrofe branden som jeg omtalte i et tidligere indlæg – får store økonomiske følger.

En af den brændende tanke væltede jo ud over kørebanen på Strandvejen og i skrivende stund er man i gang med at nedbryde den i stykker så vejen atter kan åbne for kørende trafik. Efter at tanken er fjernet skal vejen undersøges for skader og om den i det hele taget kan tages i brug eller der skal reparationer til.

Selve stedet på havnen hvor det er sket ligner en krigs zone – var der forbi i går og kors for en redelighed – det er virkelig trist  😥  😥

De omkringliggende kontorer og lign. har også fået ødelagt en del – blandt andet er op til 50 biler nærmest skyllet væk af brandsprøjterne et kontor er ødelagt da gødningen fra den ene lækkede tank er trængt ned i deres kælder og op under stueetagen – det er kun 1. salen der kan bruges – computer udstyr for mange tusinde kroner er ødelagt.

Samtidig med det er den størkende palmeolie ved at drive i land – både på Fredericia siden som på Middelfart siden – Kommunen har sendt deres arbejdere på gaden for at rense strandene og få olien kørt væk – samtidig opfordres vi borgere til at indrapportere hvis vi ser noget. Olien er ikke farlig – det er en foder olie som bruges i industrien – men den skal ikke ligge til gene på strandene og dem har vi jo en del af i Fredericia.

Beredsskabs styrelsen har haft hentet hjælp under slukningen fra mange dele af Danmark – helt fra Tyskland har der været hjælp. Udover det har mange skibe hjulpet fra søsiden med at sprøjte vand på de overophedede tanke.

Her lidt links fra de sidste dages begivenheder : http://frdb.dk/gallery/JM/20160205/ARTIKLER/205009997

Loading