I dag bliver min ældste søn 25 år  😯

25 år – det er ikke til at forstå. Jeg husker stadig tydeligt alt fra det kaotiske døgn forud for hans fødsel – som endte med kejsersnit. Heldigvis var han fin og hel da jeg endelig fik ham lagt i mine arme – den følelse er der nok ingen mor der nogensinde glemmer  😀

Jeg hentede Simon hjem i går eftermiddags – så vi havde en hygge aften i går og så holder vi lidt fødselsdag i dag på selve dagen. Det er jo en almindelig “dum” onsdag – men fødselsdag skal der da være.

I morges under beaglernes toilette tog jeg dette billede af Dannebrog som Hr. Mand havde hejst inden han kørte på arbejde.

10. august 2016
10. august 2016

Vejret er ikke så godt og flaget smælder godt derud af  – faktisk har jeg siddet ½ times tid derude i ført min røde fleccetrøje og det tykke sorte ditto – faktisk skulle jeg næsten havde haft handsker på  😯  – så meget anderledes vejr i forhold til den dag jeg bragte min søn til verden. Da havde vi en tørke sommer der ville noget – i op til en måned før Simon kom til verden havde det ikke regnet en eneste dråbe vand – desuden var det meget varmt – og det varede helt ind i september – hvor jeg kørte rundt med min nyfødte søn i barnevogn i ført en tynd bomulds trøje og en ble – andet behøvede han ikke  :;

Loading