Simon kom som skrevet hjem tirsdag eftermiddag.

Onsdag fejrede vi at han blev 25 – jeg havde lavet lagkage a la Simon – med lyse bunde og blanding af creme og flødeskum – bundende havde jeg smurt med hindbær syltetøj og cremeblandingen – derefter blev den pyntet lige før vi skulle have den. Lagkage laver jeg altid dagen i forvejen så den kan “sætte sig”

25 år

På selve dagen spiste drengene og jeg brunch og fik en lille en til halsen. Om aftenen spiste vi culotte m/provence kartofler, krydret bernaisesauce og grønne bønner som var lavet med bacon tern og perleløg. Dertil fik vi rød/rose vin. Senere så vi film og fik lagkagen som dessert.

Godt mætte og lettere påvirket af den gode vin – gik vi i seng ved 23:30 tiden – Hr. Mand skulle jo på arbejde dagen efter.

Torsdag var vi alle lidt små trætte – så da stod aftensmaden på en hurtig kylling bøf og salat – denne gang med almindelig postevand til (vi drikker altid kun vand til aftensmaden)

Fredag (idag) ville Simon gerne hjem – og da Hr. Mand havde taget cyklen på arbejde havde jeg bilen. Simon fik pakket sit rene vasketøj sammen. Pakket bærbaren ned og så var vi alle 3 – mor og drenge afsted og få handlet ind så Simon kunne klare sig nogle dage igen. Mathias hjalp ham op i lejligheden med alt det hele og så gik turen hjemad for at lufte beaglerne.

I dag – til aften står den på sandwich – da jeg ikke har de store armkræfter  – min venstre arm er ved at stå af – så jeg må lade hækle tøjet ligge i dag – og måske en smut ind i Sims spillet i stedet – senere i aften – en film i fjernsynet bliver det nok også til.

Loading