Siden jeg skrev sidst er der ikke sket det store. Det går bare derud ad – den ene dag med den anden. Vi sover, står op, spiser, drikker og gør de vanelige ting og selvom man syntes tiden står stille – så er det nu pludselig snart november.

Dagene bliver kortere som de jo gør på denne årstid og det betyder at vi er mere inde – vejret har heller ikke været det bedste de seneste par uger. Jeg får ikke hæklet så meget – det er som om gnisten er gået lidt af – i stedet sysler jeg mere på computeren – men får se om jeg ikke kan komme lidt i gang igen – måske lidt julepynt kunne lokke lidt  :mrgreen:

Jeg har dog fundet mine The Sims spil frem igen – de har nu hele tiden ligget på min computer – men faktisk helt rart at sysle med til en forandring.

Vinter i Britain Islands
Vinter i Britain Islands

I de forgange uger har Simon været hjemme en enkelt weekend og i går fyldte min ældste beagle 12 år  😯

Det er ikke til at forstå at han nu er at sammenligne med et menneske i starten af firserne. Han har det heldigvis godt og er frisk – dog er synet ikke det bedste – men det kan vi tage højde for endnu så han stadig kan være med på fuld fod som de andre to.

Charlie musen er blevet 12 år
Charlie musen er blevet 12 år

Mine hænder og arme er skiftevis gode – så dårlige og jeg overvejer nu kraftigt en udredning for leddegigt. Jeg har også fået en mystisk knude i den ene håndflade – den er øm af pommeren til blålig/rød og gør at jeg ikke kan støtte af med håndfladen nogen steder. Jeg er rigtig bange for at det er noget der måske skal fjernes – for jeg har før haft en del tråde der er kommet ud her og der efter alle de operationer jeg har fået i mit liv – så lige nu forestille jeg mig at det kunne være sådan noget. Det ligger lidt dybt – så det er ikke noget jeg selv kan skære/hente ud. Jeg syntes dog at det er kommet mere op – så kunne jo håbe på at det kommer ud af sig selv.

 

Tankerne bevæger sig allerede mod Jul – for er så småt igang med at planlægge også hvad sønnerne skal have i gave, samt ikke mindst hvad vi skal spise. Sidste år var det Sødams kylling – hvad det bliver i år, ved  jeg ikke lige nu. Lysguirlanden hænger nu allerede i stue vinduet – det plejer vi at gøre allerede fra midt i oktober.

Loading