I dag har jeg været i Kolding og besøge Hr. Mand som nu ligger på 2. uge på Kolding sygehus.

Der er sket en del fremgang siden sidst jeg skrev og jeg kan nu glæde mig over at han endelig er feberfri. Behandlingen med drænet i galdeblæren og antibiotikaen har gjort deres virkning. Jeg kunne se i dag at der var lidt små sten med ud af galdeblæren – så det er noget der har været undervejs i længere tid. Og de symptomer han har haft – giver meget mere mening nu her bagefter.

Det er muligvis sådan at han må komme hjem på fredag – men drænet skal sidde i til den 24. marts hvor han skal retur til sygehuset. Her skal galdeblæren scannes og resultatet skal så vise om det kan blive fjernet eller hvad der videre skal ske.

Vi bevarer vores positive sind – og tager en dag af gangen – sådan må det nødvendigvis være pt.

Hvad fremtiden bringer vides ikke endnu. Måske skal galdeblæren fjernes – og måske skal der tænkes over den livstil vi har om noget kan ændres i forhold til kost mv. Rekreationen vil tage nogen tid endnu – for når drænet er fjernet skal kroppen jo hele op igen.

Foreløbig glæder jeg og drengene os over at han kan komme hjem og vi kan fejre hans fødselsdag nu på søndag – bare lidt i det små – lidt har jo også ret 😉

Loading