Jeg skrev jo nok så frejdigt et indlæg den 24. med div. gøremål jeg skulle – efter at beaglerne var luftet. På dette tidspunkt havde jeg det ikke såå godt igen – men det slår man jo bare hen ikke 😉

Først gik jeg med Darwin – og her kunne jeg godt mærke noget var undervejs – kors ikke nu tænkte jeg,  og beroligede mig med at det bare var nerver  he he

Anden tur med Charlie – her blev det mere seriøst at jeg var ved at blive syg. Jeg tænkte rent ud at skulle jeg af med noget – måtte jeg stikke hovedet i en busk !!

Hjemme igen – gik jeg på toilettet – og så vil jeg ikke sige mere – andet end jeg bare blev syg.

Det meste af juleaftens dag lå jeg i sengen og havde det skidt. Kort før forretningerne lukkede var Hr. Mand ude og købe ind til en alternativ middag, for han og drengene skulle jo have mad. Kalkunen kunne sikkert overleve til dagen efter – juledag – i fald jeg havde fået det bedre.

Natten til juledag, sov vi ikke ret meget. Jeg havde det skidt og frøs som pokker – men så blev Simon syg. Han rendte frem og tilbage på toilettet den halve nat – og juledag var status at han også var blevet syg. Jeg var stadig dårlig – men havde det dog bedre og ingen af os havde lyst til at stå flere timer i køkkenet med kalkunen. Vi ville bare have fred.

Kalkun, plus tilbehør røg ud i skraldespanden – ja her var der ikke tale om bedste “stop af madspild” – men det kunne ikke være anderledes  🙁  Kalkunen havde været oppe af fryseren i 5 døgn – så det gav ligesom sig selv.

En kort indkøbstur til Aldi – for at hente brød, knækbrød, og sodavand blev overstået. Hr. Mand og Mathias spiste biksemad – jeg og Simon et rundstykke – som blev skyllet ned med Dansk vand.

Juledag delte vi julegaverne mellem os og det bliver til mange timer foran fjernsynet – for jeg er blevet begavet med en masse gode boxset og film 😀

I dag 2. juledag – er jeg i bedring – men døjer med mavesmerter og hovedpine – madlysten er ikke stor – men lidt glider der ned. Simon er også bedre i dag – tror han er ovre sit rend – men han er blevet forkølet. Han hygger sig med sin Nintendo switch som vi gav ham i julegave. Mathias fik en ny jakke og en ny fleccetrøje samt mobilcovers – for han skulle jo ikke forbigås af sin bror!

 

Som om det ikke kunne blive værre – så har jeg jo ikke været over beaglerne på samme måde i disse dage – så her til morgen opdagede jeg at Oscars ene analkirtel er stoppet til og betændt – 😥

Vi har forsøgt at klemme dem ud – det gør vi jo på Charlie – men det gør alt for ondt – jeg prøver at redde det på stregen ved at give ham antibiotila (som jeg havde liggende fra sidste gang) samt smertestillende som vi altid har i huset til beaglerne. I morgen ringer jeg til dyrlægen – så må vi se – han skal i hver fald havde gjort noget ved det.

Med hensyn til Nytåret – så var planen jo at vi skulle have hjortekølle. Den skal efter planen op af fryseren om et par dage – men jeg tænker den bliver liggende – for pinedød om jeg vil smide den ud også. Vi tager derfor det hele med ro og ser hvordan de næste dage skrider frem og handler derefter. Ingen ved jo endnu om det her også rammer Mathias 🙁

 

Jeg har lært meget af det her – fra nu af handler det ikke mere om traditioner – at vi skal spise DET HER Juleaften mv. Næste år vil jeg ikke planlægge mad i så lang tid – det er slut, for det er langt fra den første Jul vi har sygdom inde i billedet – der har været tidligere år – men det er første gang vi har måttet kassere mad med hård hånd på denne måde og det må ikke ske igen.

 

 

 

Loading