er EN af grundene til at jeg IKKE kan/vil have taget blodprøver hos min læge

 

Blod udtrækning (8/2-18)

 

Og en tidligere gang

 

Tidligere blodudtrækning

 

Det ældste billede er også i forbindelse med blodsukker kontrol og taget på et tidspunkt hvor vi skulle til en større fødselsdag og hvor jeg måtte tage afsted i ført langærmet selvom det var høj sommer – kors jeg var bare gal.

Sådan er det hver eneste gang jeg få taget blodprøver hos min egen læge – så ender jeg op så jeg ikke kan være bekendt at vise mine arme frem – for hvad vil folk tro? Har også fået en del spørgsmål gennem tidens løb.

Min læge har næsten lige fået ny laborant – det var første gang hun skulle tage blodprøver på mig i torsdags – og jeg må endnu engang konstatere at hun heller ikke kan finde ud af det – GRRRRR

Når jeg har været på sygehuset – har jeg aldrig haft blodudtrækninger bagefter – så jeg overvejer at næste gang må jeg tage turen til Kolding – hellere det end se sådan ud i flere dage efter.

Loading