Jeg handler ofte varer hos nemlig.com – det er nemt og bekvemt og bliver bragt lige til døren. Der er flere og flere varer der er blevet favoritter og dermed genbestilles. Udover det har jeg intet at sættefingre på – jeg får de varer jeg har bestilt og leveringen sker uden nogen problemer. Så det er noget der er kommet for at blive.

Sidste weekend skulle Hr. Mand til firmafest i København – skulle overnatte to nætter og her kom Simon hjem på weekend – så sønner og mor kunne hygge lidt mens far var væk.

Den ældste søn handler også nemlig.com varer og vi snakker ofte om kvaliteten af de forskellige ting. Her var ideen bag gris, lam og co’s  færdigretter om det var noget?

De er rasende dyre – men jeg besluttede at prøve. Valget faldt på mørbradgryde og italienske kødboller til henholdsvis 179 og 135 kr.

Både sønnerne og jeg var jo spændte på hvordan det var og fredag aften fik vi mørbradgryden – forinden havde jeg købt 2 bundter broccoli som skulle følge retten sammen med ris. Det broccoli skulle vise sig at være en god investering!!

Vi havde noget besvær med at få glas emballagen åbnet – da den var lukket med en kraftig gummiring. Efter en del hiven og trækken røg låget af med et ordentlig rabalder – heldigvis ud på køkkenbordet – det havde været værre hvis det var havnet på gulvet i tusind stykker!

Vi hældte indholdet ud i en gryde og skuffelsen ville ingen ende tage – for det meste var SOVS – vi opdagede dog at der svømmede 4 sølle stykker mørbrad af variabel størrelse rundt i sovsen et eller andet sted – samt sandelig også 6 cocktail pølser  – hmmm – mens det varmede op opdagede vi enkle mørke bacon lign. stykker også. Hverken pølser, kød eller det baconlign. smagte af en skid.

Det værste var dog at da vi så skulle spise – så smagte det af INGENTING – det var virkelig en flad fornemmelse – og alt, alt for dyrt til at det er noget jeg vil anbefale.  – Sovsen var tynd og nærmest suppe agtig og havde egnet sig bedre til en slags suppe. Vi havde jo ris og broccoli – så det var det der samlet set mættede – for der var intet mættende i den smule kød – der var rigeligt med sovs – men det hjalp jo fedt.

Efter det skulede jeg jo langt efter de italienske kødboller som stod i køleskabet og frygtede det ville være noget nær det samme.

Jeg besluttede derfor at indkøbe revet gulerod og forårsløg – samt ekstra kødboller.

Da det blev søndag viste det sig at være en god ide med mine ekstra indkøb, for her skulle Hr. mand spise med.

Jeg havde løg og hvidløg i fryseren – dette blev svitset sammen med gulerødder og forårsløg – så fik vi låget af retten igen hvor låget skramlede ud på køkkenbordet (denne gang var vi forberedt)

Her var igen en meget smagløs sovs og 6 små kødboller. Kødbollerne blev fjernet – og så tilsatte jeg sovsen konc. tomat pure – oregano, basilikum lidt  grønsagsbouillon , ekstra vand og peber og lod det stå og simre på komfuret. De ekstra kødboller ristede jeg på panden og kom op i sovsen. Også denne gang fik vi ris til.

Se det blev en hæderlig ret og til at spise – men alt, alt for dyr – da sådan et glas koster 135 kr. Der blev så meget tilovers at ældste sønnen kunne få med hjem til en nem aftensmad dagen derpå.

 

køb ikke det her

 

Eneste plus er at retten er gluten og laktosefri – og en af grundende til jeg købte det da ældste sønnen ikke tåler laktose. Jeg må sige set i bagspejlet at nogen gange kan man springe for meget over hvor gæret er lavest og det her køber jeg naturligvis ikke igen.

Den samme søndag handlede jeg ind i Aldi og her spottede jeg 2 store mørbrad til 50 kr stykket – dem hapsede jeg, smed i fryseren og nu skal jeg dæleme lave mørbradgryde til næste gang ældste sønnen kommer hjem 😉

Loading