I dag er der 1 måned til Juleaften. Og lige om lidt er den måned passeret – tiden går utrolig stærkt selvom man føler den ikke rokker sig ud af stedet.

Jeg har ingen Juleplaner – andet end at få Julegaverne indkøbt. Udover det kører tingene som de altid gør og i det tempo vi kan følge med. Julen indfinder sig jo under alle omstændigheder  :;

I år vil jeg lave lidt Juleknas hen af vejen i hver fald til advents søndagene som nu snart står for døren. Mine drenge er heldigvis så store at hverken julekalender – den i pap eller i fjernsynet siger dem noget. De ser mest frem til en hyggelig aften hvor vi spiser lidt godt mad og at hele familien er samlet. Julefreden vejer mest på vægtskålen her i huset.

Jullekalendere er heller ikke mig – men jeg vil sætte mig og se Matador igen – der er lige 24 afsnit – så den tager jeg hul på omkring den 1. december. Måske vil jeg gense The Julekalender med De Nattergale som også ligger et sted i mine gemmer. Julen sidste år var en trist affære, da jeg jo lige havde mistet min far, så i år vil jeg hygge mig lidt mere med den slags.

Uanset så er tiden nu den allermest mørke tid på året og hvor vi hygger os inde med en masse lys – sådan kan jeg bedst lide det. Vores far tager 1 uges ferie op under Jul – nemlig i ugen før – så skal han lige arbejde den 22. december og mellem Jul og Nytår vil han arbejde hjemmefra – så vi får en god lang Juleferie sammen  😀

the-most-wonderful-time-of-the-year

Loading