I dag er det Diabetes dag verden over. Her i DK sættes der fokus på at finde alle de som har en ud opdaget diabetes type 2. Man regner med at 200.000 mennesker her til lands går rundt med en diabetes i anmarch eller i udbrud – DU kan være en af dem.
Tegn på diabetes er træthed, tørst, hud kløe, svamp i huden, syns forandringer, snurren i benene – bare for at nævne nogle stykker.
I dag kan man opsøge apotekter, sundheds centre eller diabetesforeningens lokal foreninger og tage en risiko test.
Vidste du at type 2 diabetes er arvelig – så du kan give det videre til dine børn, børnebørn osv.
Type 2 diabetes er ikke som mange tror – ens egen skyld fordi man har spist forkert. Jeg har selv sygdommen og har levet med den i i snart 18 år – Min mor havde det – min morfar havde det – min morfars far havde det – og mine drenge kan få det.
Når først man har sygdommen – slipper man ALDRIG af med den igen.

diabetesifamilien

Loading