Sådan har det været så længe at jeg snart ikke husker hvornår det begyndte. Her i kommunen udskiftes alle vandledninger med nye – så der har snart ikke været nogen steder her i byen hvor der ikke er blevet gravet.

Siden 5. januar har det nu kørt på her i det nære nabolag – afspærringer, gravemaskiner – kæmpe lastbiler som henter opgravet jord og leverer nyt til at dække med, stampemaskiner som stamper jorden på plads – opgravninger igen hvis noget ikke lige fungerede – kæmpe stålplader som smides her og der for at dække huller i vejene og fortovene med – maskin larm fra kl. 6:30 og frem til 14-16 stykker – ja jeg kunne blive ved.

Endelig er det ved at tage slut og i dag er vi blevet tilsluttet den nye vandledning – det er nemlig billigere at få det lavet nu fremfor senere da de jo er i gang med at grave – så nu venter vi på at hullerne i vejen og vores matrikel kan blive dækket – og rodet forsvinde – så roen kan vende tilbage (selvom de jo så nok rykker længere om på en nabovej) Forhåbentlig kan vi gå Påsken i møde uden alt det larm og rod.

Sådan ser der ud lige nu.

rodet og hullerne foran vores hus
rodet og hullerne foran vores hus
Den nye vandledning nu tilsluttet vores hus
Den nye vandledning nu tilsluttet vores hus

Loading