Mandens gamle maskine begynder at give lidt problemer – blandt andet grafik kortet som ikke er så godt mere.

For 1½ år siden fik jeg ny PC som jeg købte for penge min far havde givet mig lige før han døde. Den fungerer super godt – så jeg besluttede at manden skulle arve den til fordel for at jeg fik bygget en ny.

Denne Kristi Himmelfarts ferie har derfor stået i PC’ens navn. Alle mine billeder og andre vigtige gemte filer er blevet flyttet i sikkerhed – og efter et par dages arbejde er den nye PC nu i drift. Tilbage mangler jeg at installere mine spil samt lidt andre småting. Men det er jo rigtig dejligt med en helt frisk PC op to date – som jeg skal til at lære at kende.

En anden ting jeg snarest vil anskaffe mig er en Tablet – kigger på en bestemt – så det ender det nok med. Planen er at den skal holde styr på mine strikke/hækle – diabetes apps og hvad jeg nu kan finde på af sjove ting.

Loading