Den 23/2-15 skrev jeg dette indlæg: https://hoslykkegaard.dk/2015/02/update-paa-den-nye-penkanyle/

Her roste jeg den “nye” penkanyle Tricare – siden da har jeg skiftet lidt frem og tilbage på den og så den gammel kendte Novos super flow. Og jeg har gjort en banebrydene opdagelse.

Når jeg bruger Tricare kanylen stiger mit blodsukker – hvilket det jo ikke sådan burde gøre da jeg tager nogenlunde de samme enheder insulin. Min kost er ikke ændret – men er nogenlunde stabil – når jeg så skifter til Novos penkanyle – bliver blodsukkeret igen mere normal – hmmm

Sådan har jeg eksperimenteret og er nu kommet frem til at jeg må kassere Tricare kanylen – dels er jeg rendt ind i buler på mine lår af større format – og derfor går min teori nu på at grundet disse buler optages insulinet ikke ordentligt – men bliver i bulerne – hvilket jo i den sidste ende kan blive farligt da insulinet pludselig kan frigøres – hvis man f.eks. masserer de ømme buler og dermed frigør insulinet. Dette har jeg undladt at gøre, da jeg netop ved at insulinet kan frigøres på den måde.

Da min kommune ikke længere vil bevilge Novos penkanyler – er jeg dermed i det dilemma at jeg selv må betale dem – for jeg sætter ikke længere mit helbred på spil bare fordi kommunen skal spare. I stedet vil jeg spare dem for besværet og nøjes med at få mine test strimler og finger prikkere – som de stadig giver tilskud til. Jeg undrer mig såre da det blodsukker apparat jeg bruger netop bruger nogle ekstra dyre test strimler – men dem kan jeg åbenbart godt få bevilget  🙄  – det giver bare ikke mening når man ligger regnskabet op.

Jeg har dog novo kanyler til et stykke tid før jeg skal skal til lommerne og i mellemtiden vil jeg lede efter det billigste sted jeg kan få dem.

Jeg frygter at den her tendens vil brede sig som ringe i vandet  🙁

Loading