Jeg er overhovedet ikke i julehumør – julen ligger mig meget fjern og der er ikke planer om det helt store i år.

Jeg har dog nogle små projekter som skal udføres – såsom jule middagen plus dessert – og så skal jeg lave “juletræstammen” som altid.

Jule middagen står på kamsteg da det er det nemmeste – ingen and her for det gider jeg ikke fedte med – stod det til mig spiste vi en god forloren hare da det også smager af Jul. Desserten bliver den populære og meget nemme mandel tærte.

Siden vi mistede Oscar dem 2. september har og er jeg stærkt præget af tabet af ham. Han mangler i den grad og der er blevet så stille over det hele. Oscar var jo den af vores beagler der satte gang i løjerne og sporerne efter ham er MANGE og ikke noget man lige  glemmer – man smider jo ikke 15 år ud af vinduet. Jeg kan stadig vågne om natten, fordi jeg lytter efter Oscar – det eneste jeg hører er stilheden og det gør at det er svært at falde i søvn igen.

Det har også medført forandringer for Darwin der nu er blevet alene tilbage og det arbejder jeg/vi med hver eneste dag for at han kan/er med i alt. Han har haft noget sygdom at sloges med – blandt andet nogle maveproblemer som har krævet dyrlægens hjælp. Det er der så småt styr på. Der er løbene Adaptil i stikkontakterne oppe og nede – dem satte jeg op allerede kort tid efter Oscars død og det kører nu frem til efter Nytår hvor jeg så vil vurdere om det skal forsætte. Oscars snor og sele hænger stadig fremme – kan ikke få mig selv til at tage dem væk. Oscars bur står også stadig, for det benytter Darwin – det brugte han også gennem tiden da Oscar var her.

Udover det har Hr. mand fået konstateret hjerteproblemer og er nu løbene i kontrol på hjerteklinikken i Kolding samt i medicin behandling – det har kostet en del på det aktive felt da han ikke lige i øjeblikket kan holde til så meget mens medicinen bliver kørt ind. Han bliver hurtigere træt – men det må nødvendigvis være sådan.

Som prikken over i’et så faldt mit tilskud væk til den insulin jeg får – her skal man også spare åbenbart – og det har betydet nye ekstra kontroller af blodsukker mv. og en ny insulin der skal køres ind. Mine elskede kanyler passede ikke til den nye pen – så derfor er jeg i opstart med nye kanyler – og det går i skrivende stund ikke helt efter planen. Jeg er i løbene kontakt med min læge, så står ikke alene i det her – men træls er det – når nyt skal ind og det så ikke helt fungerer. Om det ender med at det skal laves om igen, vil vise sig den kommende uge.

For knap 14 dage siden fik jeg min 4. booster mod covid – det gik som sådan fint – jeg fik ingen særlige symptomer denne gang (jeg havde jo corona i marts/april i år) – men til gengæld flød blodet efter stikket og det har efterladt min øvre arm i alle regnbuens farver selv her 14 dage efter ser  det ud af pommeren til. Jeg har fået en mindre nerveskade af stikket, som gør at den øvre del af armen er mere følelsesløs og det ofte får armen til at sove – men ja med stigende corona tal må man lide for sagen – da jeg har diabetes tages ingen chancer på det område – og nu er der en ny variant i omløb – man får helt kuller – så derfor er der ikke så mange fysiske indkøb for mit vedkommende – jeg handler det meste på nettet som altid.

 

 

 

Loading